ניתוח שרוול בפעם שניה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/05/2014 | 18:07 | מאת: יפה

אני 4 שנים אחרי ניתוח שרוול לא ירדתי משמעותית 7קג בסהכ היום הייתי אצל הרופא בקופח שבדק את כל הבדיקות שלי ואת הוכת שלי וכתב שהיה כשל ניתוחי ולא רואים שהיה קיצור כיבה בכלל . גודל כיבה בגדר הנורמה  האם כדי ואפשר לעשות שוב ניתןח קיצור כיבה? מאוד פוחדת ממעקף או תריסריון . חזרתי למשקל שלי והוספתי עוד 15 ק"ג .מבקשת ייעוץ דחוף . תודה

שלום רב אומנם יש דיווחים על ניתוח שרוול חוזר ומבחינה תאורטית זה אפשרי אבל מקובל לחשוב שאם ניתוח אחד נכשל כדאי לעשות סוג אחר כמו מעקף קיבה. אין סיבה אמיתי לפחד ממעקף קיבה בהשוואה לשרוול שני מסוכנים במידה דומה, קיימים הרבה גורמים שצריך לקחת בחשבון בבחירת סוג הניתוח, כמו הרגלי אכילה, קיום בקע סרעפתי או רפלוקס וכו' מבין שרוול או מעקף קיבה בשבילך אני הייתי ממליץ על מעקף. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר