חשה כאבים חזקים מעל יומיים בבית החזה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/04/2014 | 02:38 | מאת: שולה

לפני 4 שנים בצעתי ניתוח טבעת לקיצור קיבה, מאז בד"כ אני מקיאה, לעיתים יש עקבות של דימום קל, הכאבים הם רציפים בכל האזור בצד שמאל. לא נראה של לב. האם יתכן שהחליקה טבעת או סיבוך אחר? למי עלי לפנות כדי להוציא את הטבעת הנוראית והלא יעילה?

שלום רב את יכולה לפנות לכל כירורג שעוסק בתחום. קודם צריך לברר מה קרה לטבעת. צריך לעשות צילום קיבה וגסטרוסקופיה. אם את מעונינת את מוזמנת להתקשר למזכירה שלי להזמנת פגישה ושם לקבל פרטים מלאים ולהחליט. ציפי 050-8642138 בברכה ד"רסים גרון

27/04/2014 | 17:25 | מאת: שולה

מגיעה כדי לנפוש.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר