ניתוח טבעת שעברתי באוקטובר 2013

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/03/2014 | 17:40 | מאת: רינתה

שלום באוקטובר 2013 עברתי ניתוח טבעת לאחר המון התלבטויות אני סגורה פעם אחת על 5 וירדתי כ - 15 ק"ג (הירידה איטית ) בשבועיים האחרונים אני אוכלת בלי הגבלה ולא מרגישה את הטבעת (מההתחלה לא היה קשה מידי לאכול אבל עכשיו אני מרגישה שאני יכולה לאכול בלי הגבלה ואני מתחילה לעלות במשקל ולהרגיש לא טוב ) הפחד שלי הוא שהטבעת נפלה? האם ייתכן שזה המקרה ? אם כן כמה זה מסוכן ודחוף שאגיע למנתח שלי? יש לי תור אליו ב- 9.4.2014.. אולי אני צריכה לסגור יותר? אודה לתשובתך

שלום רב אין שום סכנה. צריך להגיע למנתח לביקורת ואז הוא יבדוק אותך ויחליט אם לסגור את הטבעת יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר