איך אני מקבלת ייעוץ מקצועי חסר אינטרסים לניתוח לקי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/01/2014 | 22:42 | מאת: זהר

כלומר, איך אני יודעת שאותו רופא מציג את התמונה המלאה ולא מייפה את המציאות כדי שאתנתח אצלו? יש אופציה להגיע לייעוץ עם רופא שבוודאות לא הוא ולא עמית שלו/שותף לקלינקה ירצה לנתח אותי?

שלום רב יחסי רופא מטופל מושתתים על אימון משותף. אם את לא מרגישה שאת מאמינה לרופא יש לך בעיה ואלי לא כדאי לך להנתח. את תמיד יכולה לקבל חוות דעת נוספת מרופא מטפל שאינו כירורג או מכירורג שלא באזור מגורייך ואת מבהירה לו מראש שאין לך כוונה להנתח אצלו. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר