טיפול שורש ואבחון הכאב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/12/2016 | 17:09 | מאת: נועה

פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר היינו ספקטים אבל בגלל כאבים שלא עוברים היינו די בטוחים שזה טיפול שורש. הלכתי היום לתור התחיל לשים את הזריקות אחרי שהשפיעו התחיל בשלב התחלתי ואחרי איזה כמה דקות הפסיק שאל כמה זמן הסתימה אמרתי הרבה שנים , נאמר שלא רואה לא בעיה בעצב ולא דלקת חושד שזה בכלל שן מלמעלה ולא מלמטה מקבילה לה אמר שיכול להיות תחושה והתחושה משם שבוע הבא יבדקו כי אמר בגלל ההרדמה החזקה התחושה שלי לא מחזיקה ואחרי שההשפעה עברה והכאבים ואכלתי קרה לי משהו מוזר חשבתי שחלק מהשן והגעתי אליו שוב אמר שכלום זה כנראה בכל זאת מהאוכל אמרתי לא הייתי באה לולא כאבים ומרגישה אף חזקים יותר משהיו אמרתי יכול להיות שמשהו פתח את סף הכאב אבל אמר די בטוח שזה משהו ומהשן שהוא יותר חושד לא מה שחשדתי האם יכול להיות כזה דבר שחושבים שמשן אחת ובסוף זה מקבילה לה באותו לסת רק במקום למעלה למטה יכולים עד כדי כך להתבלבל ולא להרגיש מאיפה הכאב בא אם למעלה או למטה?

זה יכול להיות, דר. צביקה רוזנבלום

16/12/2016 | 01:25 | מאת: נועה

מלחיץ איך מפספסת שאולי לסת אחרת וברור שיש בעיה כאבים לא סתם מקווה שבאמת יגלו בטוח מאיזה שן מדובר.

מנהל פורום חרדה דנטלית