לאחר עקירה שאלות ותהיות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

04/05/2016 | 19:35 | מאת: ירדן

אני שבועיים אחרי עקירה והמקום רגיש במיוחד אחרי אוכל ואז מנקה ומצחצחת ואז מהניקוי יורד דם מדובר בלסת עליונה ושן טוחנת האם בעקבות שיורד טיפה דם ההחלמה איטית והאם באופן עקרוני לסת עליונה ותחתונה החלמה אחרת כי עברתי לפני שנה ויותר עקירה בלסת תחתונה וזה היה בהרבה יותר קל.

נשמע נורמלי,ההחלמה שונה בין עקירה אחת לאחרת, דר. צביקה רוזנבלום

04/05/2016 | 21:47 | מאת: ירדן

וכל פעם שמנקה ומצחצחת ויורד טיפה דם לא גורם לנזק למקום וקושי בנחלמה וגורם לאיטיות וסיכויים יותר גדולים להסתבכויות אחכ?

מנהל פורום חרדה דנטלית