שאלה בנושא סרטן הכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

23/10/2016 | 15:59 | מאת: Revital Rosh

אמי בת 63 עברה לפני כשנה כריתה נרחבת של הכבד שכללה את האונה הימנית עקב שלושה גידולים בכבד. לאחר חצי שנה המחלה חזרה עם גידול אחד ממאיר ושלושה נוספים שטיבם לא היה ברור. באוגוסט אמי עברה טיפול TACE שלא הצליח ב CT האחרון מלפני חודש וחצי הסתבר כי המוקדים שטיבם לא היה ברור גדלו וככל הנראה ממאירים, בנוסף התווספו מספר מוקדים נוספים כולם בכבד. בית החולים שוקל אפשרות נוספת לטיפול דומה ל TACE או להתחיל בהטיפול בכדור NEXAWAR אפשרות נוספת שהוצעה לאמי היא השתתפות במחקר בו קיימת אפשרות של טיפול בכדור או טיפול ביולוגי עי הזרקה. שאחלתי היא האם יש טיפול נוסף שמוכר? מה לגבי טיפול בשמן הקנאביס של ריק סימפסון? כל דבר אפשרי אחר תודה

לגבי שאלתך וסליחה על הזמן הרב אינני יודע באיזה סוג סרטן מדובר באם מדובר בסרטן הכבד אזי הטיפול בנקסבר .או מחקר קליני . בקשר לשאלה לגבי קנביס אינני מכיר .

nexavar ok cannabis no

מנהל פורום סרטן הכבד