מחלת "שושנה" כרונית- דחוף

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

21/09/2014 | 07:55 | מאת: ענת

בת 57 חטפה כבר 15 פעם שושנה ברגל. לאחרונה בהפרש של חודשיים. טיפול אנטיביוטיקה אוגמנטין בזמן התקף. מימה נובעת ואיך אפשר להתפטר לאלתר מהמחלה הזאת ? האם יש טיפול חדשני חוץ מאוגמנטין המחליש והמתיש??? תודה רבה.

בעיה זו נובעת בדרך כלך ממחלות רקע כגון : אי ספיקה ורידית, אי ספיקה עורקית, אי ספיקה של המערכת הלימפתית, השמנה, סכרת ואחרים. לכך ניתן להוסיף מצב של פטרת כרונית של הציפורניים. הטיפול הינו בעיקרון טיפול בבעיה הראשונית, וטיפול הגייני מונע ברגליים. אני מניח כי ברקע יש לך את אחת הבעיות, ולכן רצוי לטפל ולאזן אותה. כאשר כבר יש זיהום אין ברירה אלא לטפל באנטיביוטיקה שנה טובה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי