חתכים שלא מגלידים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/09/2014 | 21:02 | מאת: שרית

ערב טוב, עברתי ניתוח להוצאת ליפומות בשתי הרגליים. התפרים הוצאו כבר לפני שבועיים. ברגל אחת מלכתחילה נראה כי אין איחוי והתחילו בחבישות ובחבישות עם סליין מה שלא עוזר עד עכשיו לאיחוי. ברגל השניה נראה שהיה איחוי אבל היה שטף דם מתחת ולפני יומיים הכל נפתח ויש הפרשה דמית כל הזמן. שמו חבישה עם תחבושות סופגות אך אין שיפור. אני לא סוכרתית . אני מקבלת אנטיביוטיקה - דלצין 300 מ"ג 3 פעמים ביום. מה ניתן לעשות על מנת לשפר את האיחוי של החתכים? בהתחלה לא היו כאבים וכעת יש כאבים ובעיקר תחושת חולשה ברגליים. אודה על עצה לפתרון בעייתי.

קשה , בלתי אפשרי ולא אחראי להמליץ על טיפול ללא בדיקה. פני מיד לרופא מומחה והוא יעזור שנה טובה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי