תוסף מזון abound של Abbott

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/05/2014 | 23:18 | מאת: עמוס

פרופסור שלום שמי עמוס ויש לי אמא בת 84 מאושפזת במחלקה סעודית בבית אבות. לאמא שני פצעי לחץ שלא עוברים תקופה ארוכה מאוד. לאחרונה התבקשתי על ידי המחלקה לרכוש תוסף מזון על מנת להיטיב את מצב פצעי הלחץ הדיאטנית המליצה על התוסף לאחר שהפצע בישבן הגיע לרמה מאוד טובה (מקביל לשפשוף ) אך עדיין אינו נרפא. אמא טופלה עד עתה ב-silverfel , אבקת חלבון, ויטמין .E ואבצינק . לאחרונה הרופא החליף את ה- silverfel ב-aquacell . בבקשה אמור לי אם תוסף המזון רלוונטי או שיש חלופות אחרות לטיפול שפרטתי. תודה מראש עמוס

יש להפריד בין הטיפול המקומי אשר אותו תארת לבין תוספי התזונה. לגבי תוספי התזונה, התוסף של חברת אבוט היינו מעניין, והוא מספק חומצות אמיניות בריכוז גבוה, אשר אמור לסייע לגוף, בריפוי הפצע. אין דבר זה תחליף לטיפול המקומי, הוא בנוסף אליו ! סה"כ במידה ויש באפשרותכם לרכוש את הדבר, הוא יכול לסייע בברכה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי