ייעוץ מומחה בטיפול פצעי קשי ריפוי בב"ח שמואל הרופא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/05/2014 | 02:58 | מאת: ז'אנה

שלום! חמי בן 89 מאושפז בב"הח שמואל הרופא עקב שחפת שנגלתה לו לאחרונה אחרי מס' חודשים של התדרדרות כללית ולויקוציטוזיס גבוהה מסיבה "לא ברורה". מזה כחודש וחצי יש לו פצעי לחץ בדרגה 2-3 לפי תיאור האחיות שמטפלות בו. אין שום דינמיקה עם כל המאמץ של האחיות .בבדיקות כימיה -רמת אלבומינים נמוכה, אומנם מקבל תוספי מזון ואלבומינים לפי המלצות דיאטנית בב"הח. בב"הח אין רופא פלסטיקאי שעשוי לעזור בייעוץ או טיפול. אנכנו מעוניינים בייעוץ וטיפול פרטיע"י מומחה בב"ח כי חמי לא נייד. אודה על קבלת מידע על אפשריות.

ניתן לפנות לכל מומחה ולבדוק עימו את הנכונות לביקור בבית החולים. לדעתי יש מומחים די טובים לטיפול וריפוי פצעים גם בשמואל הרופא ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי