פצעים שהיו בעבר ונשארו כגבשושים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/04/2014 | 20:55 | מאת: איתי

שלום ד"ר, אני בן 20 מלפני כשנה יצאו לי פצעים שמאוד כאבו לי בתוך הלחיים של הישבן מאוד קרובים אל פי הטבעת הכאב והפצע נמשך 5 ימים עד שיצצאו המוגלות משניהם מרחתי עליהם קצת אנטיביוטיקה עד שעברו, לצערי במאה אחוז הם לא נעלמו משטחי העור אלא נותרו כמאין גבשושים רכים שאינם מכאיבים מפעם לפעם אולי אני מרגיש כאב קל לא נעים. מה לעשות? זה יעבור? תודה.

יש לצורך לבדוק את מצבך, אנא פנה לרופא פרוקטולוג ! או כירורג כללי ! והוא יוכל לעזור בהצלחה ! פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי