פצע שלא מחלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/03/2014 | 22:33 | מאת: רפי

שלום יש לי פצע שלא מחלים כבר יותר משנתיים בקרסול באזור הפטיש אני חייב לציין שאני סובל מאי ספיקת לב של 25 % ואי ספיקת ורידית טופלתי בכל דבר אפשרי ברמות הטריות באבץ באוזון הזרקות קצף מקרופגים ולא עובר בחודשיים האחרונים הכאב פשוט בילתי נסבל אני שותה תרופות נרקוטיות בכמות עצומה שלא יעלה על הדעת אני מטופל באסף הרופא הגעתי למצב שאני לא רוצה לחיות יותר מיואש אני כבר לא עומד בזה

ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לייעץ לך באסף הרופא יש מומחי פצעים ואני בטוח כי הם יוכלו לסייע ! כמובן שרצוי לבצע ברור מקיף של כלי דם, ביופסיה לנגע, ולברר באם אין מעורבות של העצם בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי