פצע באצבע

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/01/2014 | 08:24 | מאת: מורן

שלום,לפני חודשיים בערך הופיע לי מין פצעון מציק באצבע באיזור הכיפוף , חשבתי שזה קוץ ניסתי לחטט אך לא מצאתי כלום , לאט לאט זה התפתח הופנתי לרופא עור שאמר שזה נראה כמו עקיצה של זבוב החול אך הבדיקה הראתה שזה לא זבוב החול ,הרופא אמר שזה נראה כמו זיהום מבעל חיים , אולי דג .לקחו דגימה ואני מחכה לתשובה , בינתיים נתנו לי משחה אנטיביוטית שאינה עוזרת , הפצע כואב ומציק וגם גדל ,אני מודאגת , זה יכול להיות משהו מסוכן ????????????? אני ממש אובדת עצות , אשמח לתשובה מהירה .

ללא בדיקה של הפצע עצמו, או מיידע מחלות רקע, גיל וכדומה לא ניתן לתת כל עצה, למעט המלצה לפניה לרופא מומחה לצורך בדיקה מקיפה ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי