ניתוח בכף הרגל באמצעות פודיאטריסט

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/05/2007 | 15:34 | מאת: לימור אבימלך

שלום רב, יש לי שאלה לגבי הפודיאטריסט ריצ'רד יפה. האם השם מוכר לך והאם אתה ממליץ עליו?אני שמעתי עליו ניסים וניפלאות-אומרים עליו שהוא קוסם ולא רופא. (עלי לעבור ניתוח ב-2 כפות הרגליים היות ואני סובלת מ-HULLUX VALGUS). עלי לציין שעדיין לא נפגשתי עמו. בנוסף אבקש לדעת האם שיטת הניתוח שלו שונה מהשיטה הרגילה בה משתמשים המנתחים האורתופדיים בביה"ח היות ושמעתי שיום לאחר הניתוח המבוצע על ידו המנותח כבר מסוגל לקום וללכת והכאבים מינימליים ביותר. האם זה בכלל בטוח לעבור ניתוח מסוג זה אצל פודיאטריסט או שעדיף אורתופד המתמחה בכף הרגל? אני אמא ל-2 ילדים קטנים ומאוד מאוד חוששת מהניתוח הזה בעיקר בשל ההחלמה הארוכה והכאבים הכרוכים בכך. אנא ממך תענה לי בהקדם האפשרי. תודה מראש, לימור

24/05/2007 | 18:59 | מאת: דניאל וייס

פודיאטור יפה מוכר לי היטב ואכן מנתח מומחה לבעיות מהסוג שאת סובלת מהם , ללא קשר לאף מנתח תמיד מומלץ לשקול כמה וכמה פעמים את נחיצות ניתוח וכמובן למצות כל פתרון אפשרי למניעת הכאבים ורק אז אם אין ברירה יש לשקול ניתוח. רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי