הפרשה צהובה מהרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/04/2007 | 13:01 | מאת: דוד

אני בן 26 ובשנה האחרונה אני סובל מהפרשה צהובה מהרגליים המדיפה ריח רע וחזק. ראיתי את תגובתך לשאלה דומה בפברואר האחרון, אולם כיוון שהתופעה הופיעה רק בשנה האחרונה אני מאמין שיש לכך סיבה וייתכן שזה יכול להיות הפיך. האם אתה יכול להסביר מה מקור התופעה ואיך ניתן להעלים אותה (ולא רק להתמודד איתה ע"י שטיפה וכו'). תודה.

30/04/2007 | 14:25 | מאת: דניאל וייס

ראשית, גם שטיפת רגליים יש בה חשיבות גדולה מאוד. יש לבדוק אם אתה סובל מהזעת יתר ו/או אם מדובר בנעליים חדשות שצובעות לך את הרגליים. חזור אלי עם פרוט יתר ואם יש לך תמונה לשלוח אלי במייל – ייתכן שאוכל להועיל יותר בכל שאלה ניתן לפנות בטל' 03-7521670 מייל: [email protected] בהצלחה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי