ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/04/2007 | 13:31 | מאת: קרן

לצערי היתה לי ציפורן חודרנית ברגל לא כדרך קבע וישר הלכתי לפודיאטר פרטי שהוציא לי רבע מהציפורן שלא תצמח שוב.אח"כ ראיתי שיש לי פטרייה ונתנו לי טיפות של אגיספור, מאחר ואני בהריון. מכיוון שזה לא ממש עוזר הפודיאטר בטלפון אמר לי לשים גם שמן עץ התה. גם זה לא כ"כ עוזר. בנוסף, ראיתי כי אותו חלק בציפורן ממש יוצא החוצה ואני מפחדת להוציא את אותו חלק שמא לא יצמח שוב. מה לעשות?

26/04/2007 | 15:35 | מאת: דניאל וייס

מאחר ונשמע כי הציפורן חוזרת לגדול רצוי לחזור להבדק אצל פודיאטור וייתכן שיהיה צורך לשקול הסרת אותו החלק ועיקורו. לפרטים נוספים ניתן לפנות בטל' 03-7521670 בהצלחה ורפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי