רגל סוכרתית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/04/2007 | 21:28 | מאת: לילך

אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי ובמסגרת לימודי אני עובדת על עיצוב נעליים לחולי סכרת. אני מעוניינת לדעת מהן הדרכים השונות באמצעותן ניתן לסייע לזרימת הדם ברגליים? האם למדסרים יש השפעה על זרימת הדם? האם דריכה על מדרס גמיש וקפיצי יכול לתרום לזרימת הדם ברגליים?

23/04/2007 | 12:34 | מאת: דניאל וייס

אשמח להפגש איתך לשמוע יותר ולהיות חלק מהמחקר/ בניה של הדבר אפשר ליצור קשר בטל' 03-7521670 דניאל

30/04/2008 | 22:32 | מאת: ילנה

אני מחפשת מומכה בתחום שיוכל לטפל בפצע קשה ריפוי ברגל סוכרתית באיזור חיפה. אולי אתא מכיר משהו? תודה.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי