ציפורן חודרנית ביד.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/04/2007 | 17:32 | מאת: גיל

שלום, לפני כחודש נגמלתי מההרגל של קסיסת ציפורניים, ומאז מספר של ציפורניים חודרניות פקדו את אצבעותי בידיים, כולן פרט לאחת נעלמו מעצמן כדרך פלא(אשמח להסבר לזה, אך לא זו השאלה). האחת העקשנית היא באגודל, והיא מטרידה אותי כבר כמה ימים. הייתה לי בעיה של ציפורן חודרנית ברגל, הלכתי לפדיאטור, הוא טיפל בבעיה ואני מאוד מרוצה מהטיפול, האם יש גרסה של פדיאטור גם לידיים? אם לא,(וגם אם כן) איזה עוד טיפול מומלץ לציפורן חודרנית בידיים. תודה מראש, גיל.

23/04/2007 | 12:27 | מאת: דניאל וייס

שלום גיל כדאי לפנות למומחה כף יד בקופת החולים שלך רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי