כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/05/2007 | 19:19 | מאת: ורדה נחשון

לאחרונה אני סובלת מכאבים בכרית כף רגל שמאל עם הקרנה לאצבעות. המקום נפוח מעט וכואב גם במצב מנוחה. בנוסף לכאב הלוחץ יש גם פולסים של דקירות ותחושה של צריבה.

10/05/2007 | 14:05 | מאת: דניאל וייס

לכל כאב יש נטיה של הקרנה לאזורים סמוכים – בעיקר בכף הרגל שבה יש מפרקים קטנים רבים. כדאי להסיר עומסים מהנקודה הבעייתית ע"י מדרס ו/או נעליים נכונות. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל

08/01/2008 | 11:21 | מאת: MAY

הטיפול בליזר לקונדילומה איך הוא מיתבצע

08/01/2008 | 11:24 | מאת: MAY

הטיפול בליזר לקונדילומה איך הוא מיתבצע

09/10/2009 | 16:07 | מאת: ד

לאחרונה אני סובל מנימול של הזרת והקמיצה, וכן כאב חלש בשורש כף היד .בא והולך וכן נימול בזרת וקמיצה בכף הרגל השמאלית גם ביד זה בשמאל. יש קשר בין הדברים לאחרונה עסקתי בעבודה מאומצת וקשה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי