ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/10/2009 | 14:28 | מאת: אורלי

שלום רב אני סובלת מציפורן חודרנית . עברתי לא מעט ניתוחים כירורגיים בניסיון לטפל בבעיה, האחרון לפני כחודשיים, ולצערי הדבר שוב חוזר על עצמו. אני כבר לא יודעת מה לעשות, לעבור שוב ניתוח כירורגי ועוד חודשיים זה שוב יכאב ושוב לחזור על התהליך- זה לא פתרון. ברצוני לדעת האם יש טיפול / ניתוח שיפתור את הבעיה לצמיתות? קראתי שבבי"ח הדסה מתבצעים ניתוחים לעיקור השורש- האם זה אכן עוזר? האם כדאי לי לעשות ניתוח זה? אודה לך על תשובתך אורלי

10/10/2009 | 22:25 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לעיתים יש לחזור על ניתוח זה על מנת לפתור את הבעיה, ישנן גישות שונות לניתוח זה כולל טיפול בלייזר. לגבי כריתת כל הציפורן אומנם זאת אפשרות אך צריך לזכור כי לציפורן יש משמעות ביצוב קצה האצבע ...ולכן השימוש בניתוחהוא כאשר יתר הטיפולים נכשלו. יש להתייעץ עם כירורג כללי מומחה בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי