בקשר לציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/08/2009 | 21:41 | מאת: אנונימי

אני סובל ממקרה של ציפורן חודרנית זמן מה ושום דבר לא עזר, התעניינתי קצת וגיליתי על ניתוח מסוים שנקרא Vandenbos Procedure, באתר הזה יש מידע נוסף על הניתוח וגם סרטון וידאו שמראה ניתוח לדוגמה- http://www.ingrowntoenails.ca/procedure.htm רציתי לשאול האם יש מרפאות שמבצעות את הניתוח הזה בישראל, מה המחיר ופרטים נוספים עליו, תודה מראש לעוזרים

03/09/2009 | 13:45 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

נסה בפורום של כירורגיה כללית אולי שם יש להם יידע בנושא. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי