טיפול בשושנת יריחו בהודו?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/12/2007 | 15:17 | מאת: יוחאי

שלום ד"ר. שרתתי בבסיס דרומי באזור סיכון גבוה מאד לשושנת יריחו. כיומיים לפני שטסתי להודו, כחודש לאחר שעזבתי את הבסיס, הופיעו על יד ימין שלוש "עקיצות". כעבור מספר ימים נהפכו העקיצות למין פצעים קטנים, וכך הם נשארו עד עכשיו, שלושה חודשים מאוחר יותר. כרגע הפצעים פתוחים ומוגלתיים. אציין שהחזרה המתוכננת שלי לארץ היא בעוד חודשיים. בעקרון הפצעים לא מטרידים אותי, ובגלל מיקומם וגודלם אני גם לא ממש מוטרד מצלקות שעלולות להשאר. השאלה היא האם עקב חוסר טיפול והעובדה שהפצעים נראים פתוחים עלול להפתח זיהום או משהו חמור יותר מצלקות? האם עלי לכסות את הפצעים בפלסטר, או שעדיף פשוט לא לגעת? האם כדאי להסתכן ולנסות לאבחן ו/או לטפל בתופעה כאן בהודו, או שעדיף לי פשוט לחכות עד החזרה לארץ / ריפוי טבעי של הפצעים. תודה, יוחאי

23/12/2007 | 17:26 | מאת: דניאל וייס

אינני מכיר את השרותים הרפואים הקיימים בהודו על כן המלצתי שתפעל לחבוש את הפצעים ולא להשאירם פתוח וכמובן להשתמש בתכשירים מחטאים. ואם לא ייטב אז בהגיעך ארצה פנה לטיפול. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

11/08/2009 | 09:04 | מאת: פנינה גילה בנחמו

התקשרתי לטלפון שרשום פה נתנו לי מספר טלפון אחר 1800700818 הטלפון אנינו מחובר. איך אפשר להשיג אותכם ואיך אתם ניקראים

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי