ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/01/2007 | 21:35 | מאת: יאיר

שלום ד"ר בעקבות נפיחות וכאבים היא פנתה לרופא עור שטען שמדובר בפיטריה ונתן משחה ואנטיביוטיקה (אוגמנטין). כעבור מספר ימים שלא נראה שיפור משמעותי, היא פנתה לכירורג שטען שלא מדובר בפיטריה אלא בציפורן חודרנית והנחה על טיפול באשלגן וסינטומיצין. כעבור מספר ימים חל שיפור קל מאוד אך עדיין המקום כאוב ונפוח, היא פנתה לפודיאטור שאמר שיש לבצע ניתוח לציפורן חודרנית. לאחר מכן פנתה לפדיקוריסטית שטענה כי כל הבעיה נוצרה עקב לחץ על האצבע ואין צורך בניתוח אלא בהמתנה בלבד . מה עושים?? חל שיפור אך עדיין קיים כאב קל והמקום נפוח.

14/01/2007 | 15:00 | מאת: דניאל וייס

אכן נשמע כמו ציפורן חודרנית ועל כן ממליץ על טיפול שורש – דהיינו עקירה חלקית של הציפורן. ציפורן חודנית היא כמו גוף זר שיש להסירו כדי להרפא ולא ניתן לחשוב שנמתין וזה יעבור מאליו

01/11/2007 | 08:20 | מאת: אריה כהן

היכן אפשר לבצע ניתוח לייזר לציפורן חודרנית באזור הצפון דרך קופת חולים כללית

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי