פטריות הציפורני כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/04/2008 | 15:28 | מאת: אנימי

אני בת 29 יש פטריות בציפורני כף הרגל כבר מגיל יסודי, בוקר אחד הם פשוט הופיעו שם. רציתי לדעת אם ניתן לטפל בבעיה ולפתור אותה לחלוטין מבלי לקחת תרופות כלשהן.

29/04/2008 | 13:49 | מאת: דניאל וייס

שלום פטריות לא פתאום מופיעות יש סיבה לכך, צריך לבדוק ולטפל לעצם השאלה – אחד מהתכשירים הידועים הינו שמן עצם התה. אפשר לפנות למוקד הארצי- 1-700-500-818 הרבה הצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

12/05/2009 | 23:11 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

12/05/2009 | 23:11 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי