ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/04/2009 | 12:35 | מאת: משה

לבן שלי בן 15 יש ציפורן חודרנית. רופא המשפחה הפנה אותנו לניתוח אבל הוא המליץ על פודיאטור. האם יש הבדל בין פודיאטור לכירורג? ולמי אתה ממליץ ללכת?

21/04/2009 | 23:31 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

תלוי בחומרת המצב ! אני חושב בכל מקרה, שיש מקום להתחיל מבדיקה של כירורג כללי ואז ניתן לשמוע ממנו אך סמך הבדיקה באם יש מקום לטיפול יותר שמרני על ידי פודיאטר. החלמה מהירה ד"ר אבשלום שלום

24/07/2009 | 17:38 | מאת: שני

אני באופן אישי ממליצה על טיפות שאותם ניסיתי על לקוחות שסבלו מכך (אני פדיקוריסטית) הטיפות הם הומאופתיות והם מקלות על הכאב עד לצמיחה בריאה של הציפורן ללא חדירה לעור.. אשמח לתת לך פרטים נוספים: [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי