לאחר ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/07/2008 | 18:26 | מאת: אוהד

שלום אני בכן 40 ולפני 20 שנה בערך עברתי ניתןח ציפורן חודרנית.לצערי זה התבצע בצורה רשלנית ביותר. איני רוצה להכפיש, אז לא אציין את שם בית החולים.מאז אני סובל מבעיה שניתן להגדירה חמורה יותר מציפורן חודרנית והיא בעיה אסטתית. אני לא יכול לנעול נעליים פתוחות ולא סנדלים כי הרופא המנתח ביצע את הניתוח על הצד הגרוע ביותר, כך שאני לא יודע אם להמליץ למישהו לעשות את הניתוח מבלי לדעת איך הבוהן שלו תיראה לאחר מכן. לפני זמן מה הרופאים אמרו שאם ישנה פגיעה בשורש הציפרון לא ניתן לשקמה. בכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם כיום יש איזה פיתרון לבעיה. אשמח לדעת בתודה מראש

06/07/2008 | 16:42 | מאת: דניאל וייס

שלום אוהד, אנני יודע מה עברת ואיפה אבל זה לא חשוב ניתוח ציפורן חודרנית הוא ניתוח פשוט מאוד כאשר מוציאים אך ורק את הצד הנגוע ומשמידים את בסיס הציפורן כדי שלא יהיה הישנות הבעיה. אתה מוזמן להכנס לאתר שלנו- WWW.WISEFEET.ORG בדף ציפורן חודרנית תוכל לקרוא ולראות על הפרוצדורה לגבי פגיעה בשורש , חייבים לראות כמה זה חמור ולפי זה להציע את הפתרון הטוב ביותר בהצלחה דניאל

28/07/2008 | 23:08 | מאת: אוהד

לד"ר דניאל וייס שלום רב! אני מודה לך על תגובתך. אני מעוניין לדעת איך ליצור קשר עימך או עם מירפאתך אודה לך באם תשלח לכתובת האימייל המצורפת פרטים נוספים. אני גר בצפון לכן ארצה לתאם פגישה מראש ולא להגיע על בסיס דלת פתוחה. בתודה מראש.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי