כאבים לאחר ניתוח ציפורן חודרנית .

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/04/2008 | 12:49 | מאת: mosadag

שלום לכם לפני כחודשים עברתי ניתוח להסרת החלק החודרני בבוהן ימין אשר הצליח ואני די שמח על מהלך זה בפרט שאני רץ . (בן -59) שאלתי : מידי פעם בפעם אני נתקף בכאבי תופת באותו מקום כאבים שמרגישים לפי כל התאור ככאבי פנטום האם זה יתכן ?? תודה

27/04/2008 | 12:19 | מאת: דניאל וייס

יש לציין שנשמע מאוד חריג. הייתי מציע להוועץ ברופא שטיפל בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

20/06/2008 | 23:04 | מאת: מיקה

שלום גם אני עברתי כריתת החלק החודשרני באצבע שליד הבוהן. המקום נרפא והאצבע ורודה אולם מדי פעם אני מרגשיה דקירות במקום. כאבי פנטום, כנראה.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי