פטריות ברגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/02/2008 | 19:12 | מאת: ברק

שלום ד"ר! אני חייל סדיר ורציתי לשאול אותך שאלה שמציקה לי,חבריי לבסיס טוענים שכאשר מתקלחים חייבים לנעול כפכפים אחרת יהיו פטריות ברגליים בהתחשב בעובדה שהרבה אנשים מתקלחים באותה מקלחת ומשתינים שם. במקלחות ציבוריות אחרות כמו קאנטרי לא משתמשים בכפכפים ולכן מסקרנת אותי התשובה,הרי המקלחת היא לא מקום אולטימטיבי לגידול חיידקים,יש בה זרימה קבועה של מים וסבון ויש לחות. אז מותר להתקלח בלי כפכפים או עם כפכפים?

17/02/2008 | 14:24 | מאת: דניאל וייס

בכל מקום ציבורי מומלץ לנעול כפכפים או כל נעל אחר שיחצוץ בינך ובין רצפת המקלחת. למרות כל זרימות המים למיניהם עדיין מקום נהדר להדביק או להדבק בפטריות. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

11/04/2008 | 22:51 | מאת: נמצא בבעיה

ד''ר שלום יש לי שאלה בנושא הזה תקשיב אני עובד כסייר בקניון ואני הולך הרבה ומידי פעם קורה ששורף לי ואני לא יכול לידרוך על הרגל מה אני עושה ניסיתי מישחות של פטריות וזה לא עוזר אבקש את עזרתך תודה רבה

10/05/2008 | 13:03 | מאת: נחמה

המלצתי בפורום על הגרביים ואני ממליצה גם לך לנסות אותם הם פשוט פותרות את בעיות הפטריות וכמובן את הריח הרע כתוצאה מבקטריות יש מקום אחד שאני מכירה שאפשר להשיג את הגרביים בבית מרקחת פארמה השרון שד"ירושלים ברמת גן בהצלחה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי