ריח רע מפצעים ברגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/04/2008 | 22:09 | מאת: מירה

כיצד ניתן למוע/לטפל בריח רע הנובע מפצעים קשי ריפוי ברגליים ומאצבעות נקרטיות אצל אדם הסובל מחסימות כלי דם ברגליים?

13/04/2008 | 12:00 | מאת: דניאל וייס

איני מבין מדוע לא מטפלים בבעיה אלא בריח שנודף ממנו? יום טוב דניאל וייס WWW.WISEFEET.ORG

13/04/2008 | 14:12 | מאת: מירה

מטפלים בפצעים וחובשים אותם עם אקווסל Ag ואילו את האצבעות הנקרוטיות ע"י חבישות עם פולידין ולמרות הטיפולים יש ריח רע מהפצעים. כיצד ניתן למנוע או לטפל גם בריח?

10/05/2008 | 12:53 | מאת: נחמה

גם אני סבלתי מפטריות נוראיות ברגליים עם ריח רע. קניתי בבית מרקחת "פארמה השרון" בר"ג גרביים מיוחדות שפוטרות את הבעייה הזו לחלוטין. הגרביים שינו את חיי!! ממליצה בחום!

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי