פצעי לחץ אצל אדם בגיל 93

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/03/2008 | 22:16 | מאת: מירי

אבי בגיל 93 סיעודי מזה כחודש יש לו פצעי לחץ ומטופל משחת סילברול וכדורי KLORSEPT יש לו פצעי לחץ בין עצם הבוהן ובעצם הבוניון ובעקבים, האחות שמטפלת בו בפצעים מסרה כי המצב לא משתפר ואף מתרבה האם ניתן לטפל בפצעי הלחץ במסגרת מרפאה פרטית בגלל גילו אני מנסה להמנע מלקחתו לבית חולים. האם יש טיפול נוסף שניתן לתת לאדם בגיל זה?

18/03/2008 | 15:57 | מאת: דניאל וייס

יש לטפל גם פנימית ע"י שיפור זרימת הדם וגם מניעת חיכוך בין הבהונות, המשחה לא תמנע את החיכוך. ניתן לפנות למרפאתינו 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי