עור קשה וסדקים מדממים בכף הרגל וגרד חזק וכן יובש

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/03/2008 | 08:52 | מאת: שרי

מזה חצי שנה אני סובלת מכפות רגליים סדוקות יבשות מגרדות וכואבות.רופא עור שלח אותי לאלרגולוג שטען שאני אלרגית לחומר שנקרא קטון CG שנמצא בממחטות לחות,מוצרי קוסמטיקה,שמפו וכד'.במקביל נשלחתי לבדיקת מעבדה כדי לבדוק אם יש לי פטריה-התשובה היתה שלילית.כשחזרתי לרופא עור עם הממצאים החליט הרופא שיש לי כנראה פסוריאזיס(גם הוא לא כל כך משוכנע בכך)נתן לי משחות לריכוך העור הקשה,דבר שאני עושה כבר חצי שנה ושום דבר לא עזר - אנא יעץ לי מה לעשות , כיצד פותרים את הבעיה הזאת-הכאבים חזקים וקשה לי ללכת (אגב אני בת 54 ובריאה בדרך כלל).

18/03/2008 | 16:01 | מאת: דניאל וייס

אני חושב שנכון יותר לאבחן זאת במרפאה פודיאטרית היות והבעיה מורכבת מכמה גורמים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי