פצע לחץ בבוהן כף הרגל.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/02/2008 | 23:09 | מאת: אביטל

שלום רב, יש לי עיוות בכף הרגל - עצם הבוהן בולטת מאוד - מה שנקרא "הלוס ולגוס" או "בוניון". אני מתכוונת (לאחר יעוץ כמובן) לעבור ניתוח תוך שנה עד שנתיים מקסימום כדי לתקן עיוות זה. עקב כך, זה החורף השני בה מופיע לי פצע על העצם הבולטת, אשר לפי דברי רופאת עור הינו פצע לחץ (הייתי אצלה בחורף שעבר) והוא כנרעה תוצאה של נעלים סגורות בחורף. כעת זה החורף השני שאני סובלת מפצע פתוח, נפוח ומלא בנוזלים, משתדלת ללכת עם נעלים די רחבות אך בכל מקרה המקום כואב וכמעט שום נעל לא טובה לי והפצע לא מתרפא. מה ניתן לעשות בינתיים, במה ניתן לטפל בפצע? אודה מאוד לתשובה.

10/02/2008 | 12:42 | מאת: דניאל וייס

ברור שנעליים סגורות משתפשפות עם הלוס ולגוס ועל כן הפצע נוצר ומסיבה זו לא נסגר. לכן יש להחליף את הנעליים לרחבות יותר בכדי שלא יהיה שום שפשוף לגבי הפצע עצמו לאחר בדיקה לסוג הפצע יהיה ניתן לתת טיפול נכול לבעיה ניתן לפנות למפראה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

14/03/2008 | 17:04 | מאת: גלית

שלום שמי גלית אני משווקת מזה מספר שנים תערובת שמנים צמחיים יחודית לטיפול בבעיות העור כולל פצעי לחץ .שמה המסחרי הוא מיסטיק אויל והיא משווקת לבתי אבות סיעודיים בהצלחה רבה. פרטים נוספים אפשר לקבל בטלפון 03-6313391 ן 0508546442

14/03/2008 | 17:11 | מאת: גלית

שלום שמי גלית אני משווקת מזה מספר שנים תערובת שמנים צמחיים יחודית לטיפול בבעיות העור כולל פצעי לחץ .שמה המסחרי הוא מיסטיק אויל והיא משווקת לבתי אבות סיעודיים בהצלחה רבה. פרטים נוספים אפשר לקבל בטלפון 03-6313391 ן 0508546442

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי