קאלוס בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/03/2008 | 11:02 | מאת: א

שלום, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון הרופא זיהה שיש לי קאלוס בכף הרגל, דבר המגביל מעט את הדריכה על הרגל. האם ידוע לך על משחה או משהו אחר שניתן לרכוש עצמאית שתוכל להקל ולרפא? תודה

18/03/2008 | 15:58 | מאת: דניאל וייס

א. יש להסירו, וע"י אנשי מקצוע שיסירו אותו עם להב. ב. יש לברר מה הסיבה להווצרות הקאלוס ולמנוע את הישנותו בהצלחה דניאל

15/10/2008 | 13:27 | מאת: עירית

ניסיתי מוצר בשם callus away שקניתי בסופרפארם והוא עבד מצוין. תוך 5 דקות הורדתי את הקאלוס בשיוף עם פצירה (בלי סכין!!). אני אישית יכולה להמליץ בחום. אגב ראיתי גם שיש להם גם אתר אינטרנט עם הסברים www.callusaway.co.il . מקווה שעזרתי ובהצלחה לכולם

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי