כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/03/2008 | 22:13 | מאת: גבי

שלום דוקטור ברצוני לדעת על כאבים בכף הרגל הנגרמים ככל הנראה מבעיה שנקראת שיגדון. האם היא נגרמת מחומציות בדם, כי אבי סובל מבעיה זו. אם יש עניין תזונתי אשמח אם תפרטו בנושא תודה רבה גבי

06/03/2008 | 13:10 | מאת: דניאל וייס

גבי שלום רב, שיגדון הינה מחלת הגאוט שהוא סוג נפוץ של דלקת פרקים אני ממליץ להוועץ עם רופא המתמחה בפרקים (ראומוטולוג) וכן עם דיאטנית. ישנו אתר המתמחה בנטורופטיה ששם כותבים בהרחבה וכדאי לקרוא: http://www.naturemed.co.il/in_si/health_13.html רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי