כאב עז בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/03/2008 | 17:56 | מאת: ריקי

שלום אני בת 58.כ-6 חדשים אני סובלת כאבים עזים בתחתית ובהקף עקב רגל שמאל. הכאבים מתעצמים בערב ועם הקימה בבוקר. כשהם מגיעים הכאב צורב מאוד, הדריכה כמעט בלתי אפשרית. עשיתי כמה בדיקות כולל צילומים ובדיקת מערכת העצבים לא נמצאו- לפי הרופא האוטופד- סיבות מיוחדות.מאז אני עם מדרסים. אני נוטלת ריטמקס קרטיה ומדי פעם (באשמתי...)נפידאאפין לכולסטרול. איני יודעת מה הסיבה, האם יש דרך (תזונה וכד') למנוע את הכאב בנורא ולמי עלי לפנות, אולי הבחירה שלי - אורטופד כף-רגל לא היתה נכונה? תודה על תשובה מלאה ועוזרת.

02/03/2008 | 15:09 | מאת: דניאל וייס

סביר להניח שמדובר במתיחה של גיד או שריר או רצועה וכל כן הבעיה היא מכנית – ועל כן סביר להניח שכדאי לבדוק את המדרסים אם אכן עושים את אשר עליהם לעשות. בהצלחה ניתן לפנות בכל מידע למרפאה 03-7521670 דניאל וייס WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי