פלטפוס

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/02/2008 | 16:27 | מאת: --

שלום דוקטור, אני בן 17 וליפני כמה ימים שהיתי בבדיקה כלשהי שמו לב שיש לי פלטפוס מזה אומר בדיוק? לפי מה שהבנתי זה מצב שכף הרגל שטוחה אשמח לקבל מידע בהרחבה על מצבי פלטפוס שונים ולדברים שפלטפוס גורם הבאים לידי ביטוי ולפי סטטיסטיקות,האם פלטפוס נפוץ בקרב בני הנוער? ומימה הוא נובע? שאלות אלו דיי מתרידות אותי אשמח לקבל תשובה מפורטת שתענה לי חד וחלק על כל השאלות הנ"ל שציינתי כאמור...

10/02/2008 | 12:14 | מאת: דניאל וייס

פלטפוס היא השטחה של הקשת האורכית הינה בעיה נפוצה צאוד ולא רק בקרב בני נוער היא נובעת ממבנה כף רגל או מצורת הליכה קלוקלת, אגב מנסיוני הרבה אנשים " מאובחנים" שסובלים מפלטפוס בזמן שזאת לא הבעייה. לכן יש לבצע בדיקה ביומכנית בכדי שלא יטרידו אותך בעיות אלו. ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי