כפות רגליים שורפות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/01/2008 | 14:24 | מאת: מיכל

שלום רב מזה זמן רב אבי בן 69 סובל משריפה בכפות רגליו וגם בשוק הרגל הרופאה שלחה אותו לבדיקת סכרת ושללה סכרת (הערכים הם 110/120 בצום) וכמו כן הוא קיבל נורובטיק 100 מ"ג פעמיים ביום. ללא שיפור מה ניתן לעשות? בתודה וכבוד רב מיכל

10/02/2008 | 12:05 | מאת: דניאל וייס

שלום רב, שאלה של שריפת רגליים יכולה לנבוע מהרבה סיבות ולא בהכרח מסוכרת יש לשקול בדיקת כלי-דם ועצבים ובהתאם לכך יהיה ניתן להחליט כיצד להמשיך ולטפל ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

29/03/2008 | 22:33 | מאת: שושי

שלום, אמי בת 72 עברה ניתוח של השתלת ברך ימין לפני כשלושה חודשים. הכאבים לא מרפים אך בנוסף לכאבים של הברכיים היא חשה שריפה עזה בכפות הרגליים. עלי לציין שאמי אינה סובלת מסכרת. תודה - שושי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי