פצע ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/01/2008 | 08:30 | מאת: ישראל

אמי בת 96/מזה 3 חודשים יש לה פצע באצבע הקטנה שלא נרפא.הטיפול שמקבלת הוא ע"י משחה RECYCLINE.שמעתי על טיפול בפצעים שלא נרפאים ע"י הזרמת חמצן בוואקום. האצבע כואבת ואני לא רואה שהמשחה עוזרת. מה ניתן לעשות על מנת לרפא את הפצע.

23/01/2008 | 15:49 | מאת: דניאל וייס

ישנם טיפולים רבים ומגוונים, מצבה הרפואי של אימך גם חשוב על מנת לקבוע את סוג הטיפול המתאים לאימך. על כן אני מציע להתייעץ באופן מסודר עם כל הפרטים ולקבל את הייעוץ והטיפול הטוב ביותר עבורה ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי