כף רגל רדומה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/01/2008 | 20:44 | מאת: נורית

שלום רב לני כחמש שנים עברתי תאונת דרכים בה שברתי בין היתר את שתי עצמות הירך, החודרו לי דרך הברכיים קיבועיים קבועים שעדין נמצאים מאז ועד היום אני סובלת מחוסר תחושה חלקי בכף הרגל וכמו כן בחודשי החורף הקרים איני מצליחה לחמם את כף הרגל היא נשארת קרה אני חיבת לחממה עם כרית חשמלית או בקבוק חם אחרת לא מצליחה לחממה בערב שאלתי: מה האפשרות לטיפול בבעיה מציקה זו? בתודה מראש נורית

23/01/2008 | 15:53 | מאת: דניאל וייס

כדאי לבוא ולהיוועץ לאחר בדיקת EMG הממפה את ההולכה העצבית ברגל על מנת לאבחן ולהחליט על סוג הטיפול ניתן לפנות למפראה 03-7521670 בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי