ציפורן חודרנית - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/12/2007 | 12:16 | מאת: גלית

לד"ר וייס שלום, יש לי ציפורן חודרנית בכף רגל שמאל שגורמת לי לכאבים חזקים ואודם וקצת נפיחות מסביב לציפורן. לצערי התור המוקדם ביותר שאני מצליחה לקבוע לפודיאטור הוא רק לעוד 10 ימים. האם מצב זה יכול להיות מסוכן? האם יש צורך באנטיביוטיקה בינתיים? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על הכאבים עד אז (הכאבים הם כאלה שאפילו מגע של גרב מכאיבה לי, שלא נדבר על נעליים). כשאני מנסה לגזור אותה זה כל כך כואב שאני פשוט לא מצליחה. אשמח גם לדעת האם ניתוח לתיקון המצב הוא כואב. תודה מראש, גלית

26/12/2007 | 12:22 | מאת: דניאל וייס

נשמע שיש לך ציפורן מאוד חודרנית – ועל כן יש לטפל בו בהקדם ולא להמתין. כמו"כ אל תבצעי זאת לבד . בטוחני שיש פודיאטרים שמקבלים קודם. צרי קשר עם המרפאה וננסה לעזור לך במהירות המירבית 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי