עור כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/12/2007 | 10:33 | מאת: חיים

הבעיה - עור כף הרגל ממש שבור -סדוק סדקים סדקים - בנוסף מגרד מאד בתחתית הרגל ואם מגרדים חזק העור נישבר ויש פציעה עד דם . תאור כללי -זה לא קורה ברגל השניה , בנוסף לזה ברגל זאת יש עצם _בולטת (ליד הבוהן) ומפעם לפעם כאבים בחלק קידמי של הרגל קצת לפני שורש האצבעות - רופא שהלכתי איליו בנושא הכאב (לפני כמה חודשים) טען שרק ניתוח יפתור את בעית הכאב אולם הכאב נחלש עד כדי שאפשר לחיות עם זה - בעית העור היא בעיה חדשה

23/12/2007 | 17:28 | מאת: דניאל וייס

בעית העור – יש להבדק ולראות מה הבעיה – האם זו פטרת , סתם עור יבש וכדו' ובהתאם יינתן טיפול מאידך הכאב שכנראה נובע מעומסי משקל לא פזורים באופן נכון ולכן יש טיפולים אחרים שניתן לבצעם או לנסותם לפני ניתוח. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי