פטריה ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/12/2007 | 22:21 | מאת: נועה

שלום, לפני כשלושה שבועות הבחנתי בקילופים באזור אצבעות הרגליים, מצד כף הרגל, בצורות של עיגולים. אני יודעת שזה פטריה כיוון שסבלתי מכך למספר ימים לפני כשנתיים בערך. במשך 10 ימים השתמשתי בקרם של אגיסטן וכיוון שלא עזר עברתי ללמיסיל שאמור להיות חזק יותר אם אני מבינה נכון. כבר עבר שבוע - בכף רגל אחת יש הטבה ובשנייה המצב יותר חמור. מה לעשות? כמה זמן אפשר להשתמש בקרמים? תודה

17/12/2007 | 15:33 | מאת: דניאל וייס

לא בהכרח מדובר בפטריה לכן כדאי מאוד להוועץ עם מומחה ולא לקבוע טיפול עצמאי ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי