פצע בפה מופיע לסירוגין במשך שנה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/12/2007 | 22:12 | מאת: אפרת

שלום שמי אפרת .לפני שנה הופיע אצלי תוך כדי אכילה שלפוחית בחיך השמאלי שלי בגלל שהיא הפריעה לי פוצצתי אותה והמשכתי הלאה וכך היא המשיכה להופיע לסירוגין ולא היוותה לי למטרד חמור. עד שבאחת הפעמים השלפוחית התנפחה לממידים גדולים מאוד בזמן שהיא מתנפחת היא מתמלאת נוזלים ושורפת מאוד עד שאני נאלצת לקחת מחט ובעזרתה לחורר את השלפוחית ע"מ להפסיק את ההתנפחות ואז אני נשארת עם פצע לבן בתוך הפה למשך שבוע וחצי לעיתים שבועיים שהדבר מקשה עליי מאוד לאכול ולדבר . וכך חוזר חלילה בתדירות של פעם בחודש לעיתים גם פעמיים.(שגודל השלפוחית משתנה) הלכתי לרופא משפחה באוגוסט ועשיתי בדיקות דם הרופא אמר שהכל בסדר לפי התוצאות למעט חוסר מועט בנקודות לבנות בגוף . לא הייתי שקטה ופניתי לרופא פרטי בפגישה הראשונה הוא הסתכל ואמר שיש אפשרות למשהו טרום ממאיר ושאני צריכה לעשות ביופסיה ע"מ לבדוק זאת. בשל המחיר היקר שהוא דרש ממני לבדיקה פניתי לקופ"ח ועשיתי את הבדיקה דרכם לפני חודש קיבלתי תוצאות הרופא אמר לי שהן לא מראות על בעיה ספציפית והפנה אותי לרופאה מומחה..הייתי אצלה לפני שבוע היא הביטה בחיך ואמרה לי שיש לה השערה כלשהיא ואמרה לי לשים משחה על הפצע בתוך הפה המשחה נקראת דרמובט קרם משחה .במשך שבועיים פעמיים ביום ואמרה שאם הפצע יחזור שוב אני אצטרך לעבור ביופסיה חוזרת כי הקודמת לא עזרה להם למצוא את הבעייה . השאלה שלי היא האם התרופה הזו ניתנת לשימוש בתוך הפה כי ממה שקראתי בעלון לצרכן היא קצת מסוכנת לשימוש פנימי ומצד שני הרופאה אמרה לי להשתמש בה ואני לא יודעת האם אני צריכה לשמוע לה . מה שכן למי אני צריכה לפנות עם הבעייה הזו יש לי הרגשה שאני נסחבת עם זה המון זמן ולאף אחד אין מושג לגבי הבעייה הזו. עוד דבר נוסף הפצע תמיד מופיע באותו מקום בדיוק ובשל ריבוי הפעמים נוצר לי שקע בחיך השמאלי . אני מצטערת על המכתב הארוך אבל באמת שאני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות ואיך לטפל בזה והיה חשוב לי לתת לך פרטים מדויקים כמה שיותר תודה רבה על התיחסותך ותשובתך בברכת חג חנוכה שמח אפרת.

16/12/2007 | 10:45 | מאת: דניאל וייס

הרופאה שקבעה את הטיפול מכירך טוב יותר ועל כן היא צריכה לתת לך את המענה הנכון והמתאים או לחילופין להוועץ ברופא אחר. רופא פה ולסת. רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

26/12/2008 | 20:10 | מאת: רונן

טוב תשמעי אני ממש לא מבין אבל אני יודע שאת במצוקה. לפי דעתי תפני לרופא מומחה תשלמי קצת יותר כסף והוא יגלה לך את הבעיה אולי זה בכלל משהו תורשתי?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי