שאלות נוספות בקשר לפטרת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/12/2007 | 12:21 | מאת: alma

תודה על תשובתך המאלפת. 1. האם בדיקה אחת של תפקוד הכבד, לאחר שבועיים של נטילת הכדורים מספקת ? או, שמא נדרשות בדיקות נוספות במהלך שלושת החודשים של נטילת הכדורים. 2. מה פסק הזמן הנדרש, בין טפול תרופתי אחד למישנהו ? כלומר: חלפו כ-5 חודשים מאז הטפול התרופתי האחרון, האם הוא לא קצר מידי ? 3. אם הטפול מניב תוצאות חיוביות, מהו פרק הזמן שניתן להבחין בניצני ההצלחה ? אם סיומו של הטפול הקודם היה, כאמור, לפני כ-5 חודשים, מתי סביר להבחין שחל שינוי לגבי הפטרת ?

16/12/2007 | 10:39 | מאת: דניאל וייס

צריך לבצע את הבדיקה לפני ובסוף כל חודש טיפול (ולא לאחר שבועיים) פסק הזמן שלך צריך ע"י הרופא שיחליט על כך שתתחיל בטיפול. לציפורן לוקח ששה חודשים לגדול , הפודיאטר יוכל לראות שינוי לרוב גם אחרי חודש ואילו את תוכלי לראות שינוי בשלב מאוחר יותר. רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי