פצע לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/12/2007 | 21:05 | מאת: rut

אבי בגיל 82,עבר מעקפים לפני חודש וחצי,הפצע ברגל בעייתי,אבי נוטל תרופות רבות,סכרתי,לקח 10 סטרואידים ללב,לקח אנטיביוטיקה חזקה 13 יום, יש גם בעיית כלי דם ברגליים, חבישות נעשות על ידי אחות קופת חולים,לפעמים יש כאבים ,מה הפיתרון?

06/12/2007 | 11:17 | מאת: דניאל וייס

כדאי לפנות למרפאת פצעים על מנת שיקבלו יותר אינפורמציה ויאבחנו את הבעיה ויקבעו תוכנית טיפולים נכונה. ורצוי להתקדם ולא לדחות את הטיפול. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי