הטפול בפטריה בצפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/12/2007 | 01:37 | מאת: alma

האם הטפול בפטריה בצפורני הרגליים, באמצעות כדורים מסוג TERBINAFINE 250MG 14CAP כל יום במשך 3 חודשים, עלול לגרום לנזק לכבד ? ומאידך, האם יש בו תועלת ? בעבר טופלתי פעמיים ע"י כדורים מסוג שונה, בפער של שנה בין טפול לטפול. את הכדורים נטלתי ב-3 מחזורים של שבוע נטילה והפסקה של 3 שבועות. בפועל לא חל שפור בפטרת. החשש שלי נובע מריבוי תרופות שבפועל לא הועילו עד כה, בעוד שהתרופות עלולות לגרום לנזק לכבד. האם יש המלצה לטפול שונה ואפקטיבי ?

06/12/2007 | 11:22 | מאת: דניאל וייס

אחת מתופעות הלוואי של כדורים אלו היא פגיעה בכבד. אין תרופה שאין לה תופעות לוואי אולם אם עוקבים אחר תיפקודי הכבד לפני ובמהלך הטיפול אז הסיכוי לכך הוא מתקטן. תרופה זו שונה מאחרות ויש לה הצלחות גדולות מאוד רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי