ציפורן שבורה ומפוצלת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/12/2007 | 16:27 | מאת: חיים

שלום רב, בבוהן בכף הרגל שלי במשך שנים הציפורן מפוצלת לחלק גדול וחלק קטן. מידי פעם אני תולש את החתיכה הקטנה יותר כי כשחותכים אותה עם מספריים זה פשוט מציק עד שהיא נתלשת לבד. כשזה קורה, אני סובל מכאבים באצבע במשך מספר ימים עד שהעור מתרפא. כמובן שהתופעה חוזרת על עצמה עם הזמן. האם יש משהו שניתן לעשות כדאי למנוע / לטפל בזה? תודה!

06/12/2007 | 11:16 | מאת: דניאל וייס

ראשית תפסיק לעשות זאת!! לגבי הטיפול בציפורן יש מקום לשקול הסרתה לחלוטין מאחר והסיכוי להתאחות של שני השברים הוא קטן לפרטים נוספי ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי