עור קשה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/11/2007 | 22:07 | מאת: רונית

שלום, זה כבר כמה שנים (לפחות 5) שיש לי בשתי כפות הרגלים "ורולה ורגוליס"(ככה אמרו לי שזה נקרא), מעין עור קשה במרכז כפות הרגלים, גם לאחר שמתקלף שוב "עולה" וכך זה כבר כמה שנים... בתחילה רופא עור שרף את זה עם חנקן, ניסיתי גם מעין פלסטר שאמור לקלף את זה, קרמים שאמורים לרכך ולעזור בהתקלפות העור הקשה, ואפילו רופא עור אחר "גירד" לי את העור הקשה עם מעין סכין קטן, כל אלו לא עזרו שכן עדיין אני סובלת מבעיה זו-גם אם זה יורד , זה גדל שוב. מה יכולה להיות הסיבה ומה הטיפול הממולץ? (יש לי מעין כאבים באזור של העור הקשה אם אני בתנוחה של "נעל עקב" בעיקר, כלומר לא כף רגל ישרה אלא על גובה...) מה יכולה להיות הסיבה לזה? למה זה גדל בכל פעם ולא יורד לאחר קילוף? תודה,רונית

19/11/2007 | 15:25 | מאת: דניאל וייס

האם את מתכוונת ל"ורוקה פדיס"? יש לבצע אבחון אם אכן זה הדבר או שמא מדובר ב"סתם" יבלת ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

19/11/2007 | 23:34 | מאת: רונית

לי אמרו "ורולה ורגוליס"...מה זה "ורוקה פדיס"(ברור שזה משהו עם רגליים..)? האם זה חמור? למה זה יכול לגרום וומה(יותר נכון למה) בככל זה נוצר?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי