בועות אוויר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/11/2007 | 21:28 | מאת: גיל

לאחר ריצה נוצרות בכף רגלי בועות אוויר (בכל רגל בועה אחת באותו מקום) הבועה היא כ-3 ס"מ מתחת לבוהן (בשקע) חשוב לציין כי אני רץ עם נעליים שנחשבות לאיכותיות (New Balance) אך למרות זאת נוצרות הבועות. כיצד ניתן למנוע בעיה זו?

19/11/2007 | 15:16 | מאת: דניאל וייס

מסתמן שישנה בעיה בצורת ההליכה שלך שגורמת לעומסי המשקל להווצר במקום – יש לבצע בדיקה ביומכנית לראות מדוע וכיצד ואז בהתאם צריך לתת מענה שימנע את היווצרות הבעיה. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי